FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

fredag 19 februari 2016

Idag släpps flaggskeppstelefonen Mate 8 i Sverige

Stockholm, Sverige – 19 februari 2016 – Idag kommer Huaweis nya flaggskeppstelefon Mate 8, uppföljaren till den kritikerrosade Mate 7. Den nya telefonen är snabbare än blixten, för optimal produktivitet för användaren. Telefonen kommer med dual SIM-teknik och innehåller mer kraftfull prestanda än någonsin förr. Säljstart i Sverige är idag, den 19 februari.
Huawei fortsätter att leverera mobiltelefoni med topp-specifikationer som matchar efterfrågan och konsumenternas behov på marknaden. Mate 8 är både kraftfull på insidan och utformad till perfektion på utsidan. Sex tums skärm, ett av världens starkaste batterier och dual SIM-teknik i kombination med snygg design gör att den passar perfekt i dagens on-the-go samhälle.
- Med Mate 8 har vi tagit fram en smartphone som tillgodoser behoven hos en ny typ av professionella mobilanvändare. Telefonen är otroligt snabb och klarar av många processer samtidigt, så att användaren ska kunna maximera sin produktivitet, säger Peter Lundkvist, Marknadschef Huawei Sverige.
- Vi har utformat Mate 8 för att möta användarnas krav på prestanda, batteri och design, för att de ska kunna arbeta mer effektivt och få tid över till annat. Telefonens har redan fått topp-recensioner i flera svenska tekniktidningar, vilket vi så klart tolkar som ett gott tecken på mottagandet i Sverige!

PRODUKTIV, SÄKER OCH ANVÄNDARVÄNLIGMate 8 körs på Huaweis EMUI 4.0, baserad på Android Marshmallow 6.0, Mate 8 har hundratals nya förbättringar för att optimera användarupplevelsen. Bland annat har den en inbyggd automatisk defragmentering som ständigt optimerar systemets prestanda. Dessutom erbjuder Mate 8 delad skärm som möjliggör multitasking mellan applikationer.
Gällande kameran har Mate 8 den revolutionerande och helt nya Sony 16MP IMX298, som ökar sensorstorleken med 23 procent för ännu bättre och enastående bilder. Mate 8 har också en främre kamera med hela åtta megapixlar och även en ny skönhetsalgoritm för att ta den perfekta selfien.
Huawei Mate 8 introducerar även en ny generation av fingeravtryckssäkerhet med förbättrad skyddsteknik. Den cirkulära fingeravtryckssensor förbättrar effektiv identifiering området med 10 procent.
Mate 8 kommer med dual SIM vilket förenklar för alla som vill kunna nås på t.ex. ett utländskt SIM-kort eller företagsnummer. Användaren växlar enkelt mellan det SIM-kort som ska vara det primära, det vill säga det som ska användas för datatrafik.

Mate 8 stöder FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA, TD-SCDMA, GSM, CDMA2000 och CDMA-nätverk för global roaming.

6 TUM SKÄRM MED KRAFTULL BATTERITIDMate 8 är utrustad med ett kraftullt 4000mAh batteri som levererar riktigt bra batteritid och höjer ribban för resurssnåla batterier på smartphone-marknaden. Telefonens batteri håller nu över två dagar vid normal användning. En annan kraftig förbättring är att på bara 30 minuters snabbladdning laddas telefonen upp så pass att den räcker hela dagen.
Skärmen på Huawei Mate 8 är en högupplöst full-HD skärm med hela 83% screen-to-body ratio. Detta medför att Mate 8 är en mycket slimmad och smidig smartphone trots att den sina 6”.

KIRIN 950 & SUPER HANDSFREE 3.0Med banbrytande hårdvara, är Mate 8 den första smartphone för att köra Kirin 950 chipset, med CPU öka effekt upp 100 procent, GPU prestanda upp 125 procent och energieffektivitet upp 70 procent jämfört med den Kirin 925. Enhetens arkitektur balanserar energieffektivitet med high-end prestanda genom 4 x A72 2,3 GHz-processorer och 4 x A53 1,8 GHz-processorer.

Huawei Mate 8 erbjuder även "Super handsfree 3.0" teknik som gör det möjligt för handsfree-användning i en mängd olika miljöer. Oavsett om du är i en bil, ett konferensrum eller på ett fullsatt party, kan användaren njuta av tydliga samtal från upp till 3 meters avstånd. Mate 8 har även rundstrålande inspelning och riktad uppspelning. Tre mikrofoner hittar automatiskt ljudkällor och spelar in ljudet från alla håll.

PRISDet preliminära rekommenderade konsumentpriset är 5795 SEK.
FULLSTÄNDIGA SPECIFIKATIONERhttp://consumer.huawei.com/minisite/worldwide/mate8/specifications.htm
För mer information, vänligen kontakta:Isak Hagen
Presskontakt Huawei
Email: isak.hagen@isobar.com
Telefon: 073 432 17 50

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar