FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

torsdag 18 februari 2016

Pressmeddelande 160218 ang FPC & TPK integrerar FPC1268 under displayglas på smartphone

FPC och TPK integrerar FPC1268 under displayglas på smartphone


Fingerprint Cards (FPC) har tillsammans med TPK, ett ledande bolag specialiserat på displayglas och lamineringsteknologi, framgångsrikt tagit fram prototyper som integrerar touchsensorn FPC1268 med displayglaset. FPC och TPK skapar tillsammans nya, mycket attraktiva och innovativa designalternativ för smartphones och andra enheter. Som tidigare kommunicerats är FPC1268 FPC:s nyaste touchsensor, vilken möjliggör montering av sensorn under displayglaset på smartphones. 
Jörgen Lantto, VD för FPC, kommenterar: "Genom att samarbeta med TPK kombinerar vi TPK:s gedigna branscherfarenhet och starka tekniska kunnande inom displayglas och lamineringsteknologi med den branschledande prestandan hos FPC1268. Resultatet blir att vi tillsammans tar fram ett synnerligen attraktivt erbjudande till smartphonetillverkare, som gör det möjligt att montera fingeravtryckssensorn under displayglaset."
 Michael Chung, VD för TPK, kommenterar: "Vi är stolta över att samarbeta med FPC, världens ledande tillverkare av fingeravtryckssensorer. Vi ser fram emot att bidra med TPK:s marknadsledande lamineringsteknologi och erfarenhet av displayglas för att möjliggöra massproduktion av mobila enheter där FPC1268 är helt dold under glas. Vårt samarbete kombinerar det bästa från respektive bolags erbjudande och möjliggör för smartphonetillverkare att ta fram ny, mycket attraktiv industridesign."  
 FPC1268 integrerad med en glaslösning från TPK kommer att demonstreras för inbjudna gäster under Mobile World Congress (MWC) i Barcelona, den 22-25 februari 2016.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar