FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

torsdag 6 november 2014

Pressmeddelande ang ny distributör.

FPC utser World Peace Industrial till ny distributör

Fingerprint Cards (FPC) har tecknat ett distributörsavtal med Asiens största distributör av elektronikkomponenter, World Peace Industrial Co. Ltd ("WPI"). WPIs moderbolag, WPG Holdings, är även världens tredje största distributör av elektronikkomponenter.
 
FPC är stolta över att kunna meddela att man har tecknat avtal med detta framstående företag. Fokus i avtalet ligger på försäljning till mobilindustrin i Kina. De första leveranserna av massproducerade touchsensorer från FPC skedde i juli.
 
Johan Carlström, VD och koncernchef för FPC, kommenterar:
- Kina är FPCs viktigaste marknad och för att ytterligare stärka vår marknadsposition känns det mycket spännande att dra nytta av de många kontakter och det stora nätverk som WPI har bland mobilaktörerna i Kina. Vi förväntar oss en snabb ökning i Kina av mobiler med inbyggda fingeravtryckssensorer, och mot bakgrund av det är ett starkt partnerskap med WPI viktigt för oss.
 
IJ Hsu, marknadschef på WPI, kommenterar:
- Vi ser en stark efterfrågan i Kina på fingeravtryckssensorer i mobiler och surfplattor, i synnerhet vad gäller touchsensorer. I och med att vi lägger till FPC till WPI-koncernens portfölj kommer vi att kunna erbjuda våra kunder kompletta produktlösningar, och FPCs olika touchsensorer kommer med all säkerhet att uppfylla kundernas varierande designbehov för mobiltelefoner. Vi ser en betydande potential i vårt partnerskap med FPC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar