FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

tisdag 11 november 2014

Pressmeddelande 131206 ang 3 st nya Android-mobiler från Pantech.

Nya smartphones med FPCs fingeravtrycksteknologi lanseras av Pantech i Sydkorea

Under december och januari kommer Pantechs tre nya Android-mobiler av modellen Vega Secret Up, IM-A900S, IM-A900K och IM-A900L, att börja säljas hos operatörens återförsäljare i Sydkorea. Dessa mobiltelefoner är uppföljare till de populära modellerna Pantech Vega LTE-A och Vega Secret Note med fingeravtryckssensor som lanserades tidigare i år.

- Vi har fått mycket positiv feedback på fingeravtryckssensorn och dess säkerhetsapplikationer i Pantech Vega LTE-A och Vega Secret Note, och vi är glada över att kunna erbjuda denna viktiga funktion i fler av våra produkter. Alla våra fingeravtryckssensorer är kompatibla med Bartong, betalningstjänsten i Sydkorea, säger Mr. Lee, chef för Pantechs komponentutveckling.

Thomas Rex, EVP Sales &Marketing för FPC, kommenterar: - Mobilmarknaden i Sydkorea är en av de mest utvecklade marknaderna. Pantech är pionjär på området fingeravtryckslösningar, med ett stort utbud av smidiga och säkra lösningar inom detta område, som exempelvis betalningstjänsten Bartong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar