FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

torsdag 6 november 2014

Pressmeddelande 140922 ang design wins.

FPC vinner sin första DW med FPC1150 från tier 1 smartphone OEM, samt en DW med FPC1021 från global top 5 smartphone OEM

Fingerprint Cards (FPC) har vunnit två nya separata design wins (DW) med FPC:s touchsensorer FPC1150 och FPC1021. Den första avser FPC:s touchsensor FPC1150 vilken kommer att användas som hemmaknapp i en Tier 1 OEM tillverkares flagskeppsmodell med planerad lansering under det första kvartalet 2015. Den andra avser FPCs touchsensor FPC1021 vilken kommer att integreras i en global top 5 tillverkares mid/high end högvolymmodell med planerad lansering under det andra kvartalet 2015.
FPC är stolta över att annonsera dessa design wins med två globala tier 1 smartphonetillverkare som båda önskar vara anonyma tills vidare.
Jörgen Lantto, tillförordnad VD för FPC kommenterar:
"Vi är mycket stolta över att tillkännage dessa två DW med vår familj av touchsensorer så snart efter lanseringen av Huawei's Ascend Mate 7 med vår touchsensor FPC1020. Vi är speciellt glada över att tillkännage den första DW:n med vår nya touchsensor FPC1150 som är mindre än halva storleken jämfört med FPC1020 men som också stödjer möjligheten att väcka och låsa upp telefonen med en enda beröring av sensorn och klarar av 360 graders rotation, samt passar för placering som hemmaknapp på framsidan av telefonen. Vi är även glada över vår FPC1021 DW som innebär att vår kund integrerar vår touchsensor i en mid-high end smartphone högvolymmodell. FPC:s industriledande teknologi vad gäller bildkvalitet och strömförbrukning har gett oss ett ledarskap inom touchsensorer för smartphones och tablets. Intresset för våra produkter har vuxit den senaste tiden, inte minst tack vare de fantastiska recensionerna av vår sensorteknologi och hur vår teknologi gör det möjligt för våra kunder att erbjuda en överlägsen användarupplevelse".
*FPCs definition av DesignWin (DW): Beslut av en kund (OEM eller ODM) att börja utveckla en eller flera kommersiella produkter med FPCs teknologi inbyggd i denna nya produkt/dessa nya produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar