FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

tisdag 11 november 2014

Pressmeddelande 140107 ang ny smartphone med sensor från FPC.

Den kinesiska OEM-tillverkaren BBK Electronics släpper Vivo smartphone med inbyggd fingeravtrycksteknologi från FPC

I slutet av januari lanserar BBK Electronics sin första smartphone under det egna varumärket vivo - vivo Xplay3S - utrustad med en fingeravtryckssensor. Denna smartphone, som kommer att marknadsföras i hela Kina, har inbäddad linjesensorteknik från Fingerprint Cards ("FPC").
- Vi är övertygade om att fingersensorer med tillhörande applikationer har blivit en mycket viktig funktion i dagens smartphone. Den här funktionen ökar säkerheten och gör samtidigt telefonerna mer användbara. Vi är mycket nöjda med att kunna använda teknologin från Fingerprint Cards och planerar att utöka samarbetet inför kommande modeller, säger Feng Lei, vice President på BBK.
Kommentar från Johan Carlström, VD för FPC:
- Den kinesiska marknaden är den klart största smartphonemarknaden i världen. De inhemska kinesiska OEM-tillverkarna lägger en allt större del av marknaden under sig och BBK, med sitt populära varumärke Vivo, är en av de snabbast växande aktörerna på den här viktiga marknaden. BBK har på kort tid inkluderat vår teknik och lanserat den på marknaden. Lanseringen av vivo mobilen är den tjugoförsta (21) mobila enheten med FPC Inside vilket är ännu ett bevis på FPCs ställning som världsledande teknikleverantör inom kapacitiv fingeravtrycksteknologi av högsta kvalitet med bästa möjliga bildkvalitet och lägsta möjliga strömförbrukning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar