FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

torsdag 6 november 2014

Pressmeddelande 140707 ang design win.

FPC vinner sin första DW för touchsensorn 1021 för en flaggskeppsmobil från en av Kinas fem största smartphone OEM

Fingerprint Cards (FPC) nya touchsensor för smartphone, FPC1021, har tagit hem sin första större Design Win (DW). En av Kinas fem största OEM-tillverkare av smartphones har valt FPC1021 för sin flaggskeppsmodell, med planerad produktionsstart i oktober 2014.

FPC är stolt över att meddela denna DW från en av Kinas fem största OEM-tillverkare av smartphones med planerad produktionsstart i oktober 2014 och av tillverkaren budgeterad försäljning på 3 miljoner enheter. Den kinesiska mobiltelefontillverkaren vill tills vidare förbli anonym.

Johan Carlström, VD för FPC, kommenterar:
- FPC kunde nyligen meddela att bolaget har tagit fram FPC1021, en ny, kapacitiv touchsensor för fingeravtrycksigenkänning, som är 33 procent mindre än modellen FPC1020. Vi är mycket stolta över att nu meddela vår första DW för FPC1021 med en flaggskeppsmodell från en av Kinas fem största tillverkare av smartphones. FPCs överlägsna fingeravtrycksteknologi, bildkvalitet och låga strömförbrukning har gett bolaget avsevärda konkurrensfördelar när det gäller 
touchsensorer i mobila enheter som smartphones och tablets. Under de kommande månaderna förväntar vi oss ytterligare flera Design Win för vår touchsensorer.

*FPCs definition av DesignWin (DW): Beslut av ett bolag (OEM eller ODM) att börja utveckla en eller flera kommersiella produkter med FPCs teknologi inbyggd i denna nya produkt/dessa nya produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar