FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

torsdag 6 november 2014

Pressmeddelande 140708 ang desing win.

FPC vinner sin andra DW för touchsensorn FPC1021 samt en första initial order för flaggskeppsmobil från OEM-tillverkare i Asien

Fingerprint Cards (FPC) nya touchsensor för smartphone, FPC1021, har tagit hem en ny Design Win (DW). En OEM-tillverkare i Asien har valt FPC1021 för sin flaggskeppsmodell, med planerad produktionsstart redan under augusti 2014.
FPC är stolt över att meddela denna DW från en OEM-tillverkare i Asien, med planerad produktionsstart redan under augusti 2014. FPC har även erhållit en första ramporder om 5 MSEK, för leverans redan under första halvan av juli. Mobiltelefontillverkaren vill tills vidare förbli anonym.
Johan Carlström, VD för FPC, kommenterar:
- FPC kunde nyligen meddela att bolaget har tagit fram FPC1021, en ny, kapacitiv touchsensor för fingeravtrycksigenkänning, som är 33 procent mindre än FPC1020. I går kunde vi meddela en DW för FPC1021 med en av de fem största kinesiska OEM-tillverkarna. Nu kan vi med stolthet tillkännage en andra DW för FPC1021, och en order i samband med detta för den inledande lanseringen av denna smartphone. FPCs överlägsna fingeravtrycksteknologi, bildkvalitet och låga strömförbrukning har gett bolaget avsevärda konkurrensfördelar när det gäller 
touchsensorer i mobila enheter som smartphone och tablet. Under de kommande månaderna förväntar vi oss ytterligare flera Design Win för våra olika touchsensorer.
*FPCs definition av DesignWin (DW): Beslut av ett bolag (OEM eller ODM) att börja utveckla en eller flera kommersiella produkter med FPCs teknologi inbyggd i denna nya produkt/dessa nya produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar