FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

tisdag 11 november 2014

Pressmeddelande 131219 ang ny Design Win.

FPC vinner flaggskeppsmodell DW med säljmål på 10 miljoner enheter från en av världens största mobiltillverkare

Fingerprint Cards (FPCs) linjesensorteknik har erhållit sin hittills största Design Win (DW). En av  världens största mobiltillverkare har valt FPC som leverantör till sin flaggskeppsmodell med ett försäljningsmål på 10 miljoner enheter.

FPC är stolt över att kunna meddela nyheten om den hitills största DW från en av  världens största och främsta tillverkare av smartphones, med planerad lansering under sommaren 2014. Tillverkaren som är en global Tier 1 vill tills vidare förbli anonym.

Johan Carlström, VD för FPC, kommenterar: - Som ett resultat av FPCs 36 DWs och de hitills 16 lanserade mobila enheterna under 2013, vinner FPC nu snabbt framgång bland de främsta OEM-tillverkarna av smartphones och tablets och vi förväntar oss att vinna  nya DWs för både linjesensor- och touch-teknologi under de närmaste månaderna. FPCs världsledande fingeravtrycksteknologi, bildkvalitet och låga strömförbrukning har distanserat FPC  från konkurrenterna när det gäller att vinna DWs i mobila enheter som smartphones och surfplattor.

*FPCs definition av Design Win (DW): Beslut av ett bolag (OEM eller ODM) att börja utveckla en eller flera kommersiella produkter med FPCs teknologi inbyggd i denna nya produkt/dessa nya produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar