FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

torsdag 6 november 2014

Pressmeddelande 140904 ang Huawei Ascend Mate 7.

Huawei lanserar Ascend Mate 7 med FPC1020, världens första Android smartphone med inbyggd touchsensor

Idag presenterade Huawei sin nya globala flaggskeppsmodell, Ascend Mate 7 som blir den första Android-mobilen i världen på marknaden att utrustas med en touchsensor. Fingerprint Cards (FPC) är stolta över att meddela att Huawei har valt att använda FPCs touchsensor FPC1020 i denna globala lansering.
Johan Carlström, VD för FPC, kommenterar:
- Huawei är den tredje största smartphonetillverkaren i världen och vi är stolta över att Huawei valde FPC (FPC1020) för denna första flaggskeppslansering med touchsensor. Vi gratulerar Huawei till bedriften att bli först i världen med att lansera en Androidmobil med touchsensor. Touchsensorer från FPC höjer ribban för branschen och ger en överlägsen användarupplevelse av tidigare aldrig skådat slag. FPC annonserade denna Design Win anonymt den 20e December 2013 och den 5e maj 2014 en ramporder relaterat till detta project.
Bruce Li, PDT-chef på Huawei, kommenterar:
- Ascend Mate 7 är en global flaggskeppsmodell som har utrustats med en touchsensor. Vi ser fingeravtrycksensorer som en viktig smartphonefunktion vid exempelvis mobila betalningar och för dataskydd. Vi är mycket nöjda med hur FPCs touchsensor fungerar och med den support som FPC har tillhandahållit åt oss och ser fram emot ett fortsatt samarbete med FPC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar