FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

tisdag 11 november 2014

Pressmeddelande 140107 ang smartphone från Gionee med sensor från FPC.

Gionee lanserar T1 smartphone med inbyggd fingeravtrycksteknologi från FPC.

I januari släpper Gionee sin första smartphone med  inbyggd fingeravtryckssensor. Smartphonen som heter T1 kommer att marknadsföras i hela Kina och är försedd med inbyggd linjesensorteknologi från Fingerprint Cards ("FPC").

 "Vi anser att sensorer för fingeravtryck och relaterade tillämpningar är en ny  nyckelfunktionalitet i smartphones som på samma gång ökar deras säkerhet och användbarhet. Vi är mycket nöjda med Fingerprint Cards teknologi och avser att utöka samarbetet så att det fortsätter även nästa år", säger Wang LeiVice President hos Gionee. 

Johan Carlström, VD för FPC, kommenterar:
"Den kinesiska marknaden för smarta telefoner är världens i särklass största. De lokala kinesiska aktörerna ökar sina marknadsandelar och Gionee är en av de snabbast växande  aktörerna på denna marknad. På kort tid har Gionee tagit till sig vår teknologi och lanserat den på marknaden.Lanseringen av T1 mobilen är den tjugonde mobila enheten med FPC Inside vilket är ännu ett bevis på FPCs ställning som världsledande teknikleverantör inom kapacitiv fingeravtrycksteknologi av högsta kvalitet med bästa möjliga bildkvalitet och lägsta möjliga strömförbrukning."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar