FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

torsdag 5 november 2015

"Det kommer att vara vettiga intäkter"

STOCKHOLM (Direkt) Fingerprint Cards räknar med att få se "vettiga intäkter" från fingersensorer för så kallade smart cards under 2016.

"Det kommer att vara vettiga intäkter, men sedan kan eller vill jag inte precisera vad det innebär", säger Jörgen Lantto till Nyhetsbyrån Direkt.

Kan det bli av betydelse för er totala omsättning?

"Säg så här, för ett par år sedan hade det varit siffror som verkligen hade synts. Nu växer ju smartphoneaffären mycket så det blir ingen signifikant bäring från smarta kort under 2016", säger han.

Fingerprint Cards arbetar med flera olika kanaler ut i marknaden för smarta kort.

"Zwipe är ju den publika kanalen, men det finns andra kanaler som vi jobbar med men de har vi inte preciserat. Det finns många aktörer som är intresserade av att ta biometri till smarta kort och nu börjar det bli möjligt", säger han.

Hur ligger ni till mot konkurrenterna?

"Det finns inga lösningar på marknaden i dag så vi kan bara förhålla oss till vår teknologi i det här segmentet", säger han.

FPC ser inte att det finns någonting signifikant som säger att bolagets teknologiledarskap inom smartphones inte går att tillämpa inom det här segmentet som kan omfattar alltifrån passerkort till betalkort.

Fia Forsman +46 8 5191 7923
Nyhetsbyrån Direkt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar