FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

torsdag 5 maj 2016

Crowhater tackar

Från Avanzas forum:

Stort tack alla för de fina orden och gesterna efter Fingerprint stämman. Det värmer oerhört mycket och man blir rörd över er tacksamhet...man blir än mer sporrad när man ser hur otroligt många människor kommer och berättar hur deras liv förändrats oerhört mycket. 

Studenter som inte har studielån när de kommer ur skolan. 
Pensionärer som har låg pension som helt plötsligt kan unna sig saker, ut och reser, köper drömbilarna, skämmer bort barnbarnen, nyblivna föräldrar som kunna köpa sig nya hus, bygga nya hus osv. Otroligt vilken glädje folk visar och vilken skillnad det blivit för dom......Oerhört kul att se hur bolaget gått från att dra 14-17 personer på stämman när man satt där själv som pojkspoling för många år sedan till att igår vara över 750 (vill jag minnas att man nämnde). 

Från några tusen aktieägare till en början, till 7000 förra året...och nu 35 000 aktieägare!!!

WOW!!! Hoppas att varenda en av dessa får liknande berättelser som de kan dela med sig av

Oerhört kul att media närvarade på stämman och faktiskt brydde sig om att följa bolaget och faktiskt inse hur aktieskaran inte bestod av ett gäng påstådda huliganer på 20 bast som direkt mailade sönder analytikers mailkonton och twitterflöden för att motbevisa deras påstående.Det har länge varit människor från ungdom till pensionärer som följt FPC och varit FPC trogna. Små investerare som kämpat i ur och skur mot större makter. Vi fick ett bevis på det igår.

750 fingerprint huliganer....
https://twitter.com/CrowHater1/status/727827862166851584

Glädjen...tacksamheten....stöttandet... Tack ni som överraskade med detta(ni vet vilka ni är....och jag är glad att jag kunde få tacka er för detta även om vi hann bli haffade av media (jag och smartcard). ..men våra bättre hälftar fick äran av att smaka på skumpan. Vilket blev grymt bra då de nu fick den äran och nu förstått det hela kring FPC.....nu kanske inte klagar på oss när vi spenderar för mycket tid på FPC ;-)....de har blivit FPC "huliganer" även dom nu...hehe...
https://twitter.com/CrowHater1/status/728011266757890048

Det är en saga ...skrivet av Patricia Hedelius
http://www.svd.se/aktieagare-pa-fingerprints-stamma-det-ar-en-saga/om/naringsliv

En mycket talande artikel skrivet av Patricia som nu visar de mest extrema huliganerna som i många år försökt försvara sig mot alla skriverier. :-). Tänk dom som kommer med flyg ännu längre uppifrån. De är ännu farligare skall ni veta.... :-).


Media kanske nu förstår hur många ungdomar...medelålders...pensionärer som fått sina liv förändrade med denna enorma resa?? Jag hoppas VERKLIGEN att man fick den insikten nu. 35 000 aktieägare från söder till norr. Förmodligen blir det fler allteftersom. 

Företagsrepresentanter fullkomligt lös självförtroende på stämman när de framförde sakerna. BOlaget är inget förhoppningsbolag längre. Det är ett MILJARDbolag. 350 anställda och still growing rapidly. Förväntas få 4 miljarder i vinst nästa år. 4 MILJARDER.....

Dom få i media som fortfarande inte fattat fram till igår...och som kanske fortfarande inte vill fatta. Tänk på att det nu är ett storföretag med 10 tusentals aktieägare som påverkas av era skriverier. Det kanske fungerade när ni trodde att det satt 20st snorungar och försökte bemöta er. Men det är det inte. Det ställs faktiskt oerhört mycket högre krav på er nu då det faktiskt förväntas att man kommer med RELEVANTA kommentarer och analyser kring bolaget.

Vi ser nu dessutom ett oerhört stort lyft kring bolagets presentationer, filminspelningar för att gå ut till alla, inrikes som utrikes. Det skall anställas mediafolk som har som uppgift att kommunicera från bolaget etc. Bolaget som ni tror är förhoppning och som ni tror ni kan rubba....har blivit för stort helt enkelt. Låt nu bolaget fortsätta att prestera och fokusera på detta. Stödj bolaget...hylla det....och var glada att så många blivit rika på vad FPC:s anställda åstadkommit. HUr man sysselsätter så många människor dagligen...och som generarar stora skatteintäkter.

Fan...var stolta nu att vi har ett sådant bolag i Sverige för en gång skull....

Och ni är välkomna att glädjas på nästa stämma också...och fira med oss alla.....

mvh Kråkan...som efter 8 timmars sömn på 2 dygn...toppar med ungarnas innebandy cup med över 1000 spelare på 5 planer alla utan bullerdämpning..... Väck mig på Måndag.... Äsch ja..matcherna pågår hela Fredagen och helgen också....väck mig på Onsdag....Oj..herregud..fick direkt ångest. *SKÄMS* Glömde av den oerhört gulliga damen som var pensionär och nu kunde leva livet.....och som inte visste hur hon skulle visa tacksamhet. Tog med sig lite artiklar från apoteket där hennes dotter jobbade vad jag förstod. Lite nässpray....huvudvärkstabletter och för halsont. Samt en nattkräm till min fru då hon hörde att även hon skulle närvara för första gången. Detta för att hon hörde att jag hade varit lite snuvig.... hur härligt var inte detta?.... TACK! det behövdes redan idag.. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar