FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

torsdag 3 mars 2016

Nästa rapport kommer bli den bästa någonsin

Johan Carlström flaggar för starka siffror och fortsatt tillväxt även nästa år.Johan Carlström, tidigare vd för senortillverkaren och nu ansvarig för affärsutvecklingen, har gjort sig känd som en flitig twittrare. På torsdagsförmiddagen gick han via sitt twitterkonto ut med uppgifter som måste betecknas som intressanta för alla de som som följer bolaget och dess aktiekurs. 
I en tweet skriver Johan Carlström att kvartalsrapporten som släpps om åtta veckor kommer bli ”all time best”. Han konstaterar samtidigt att aktien nu värderas till 10 gånger årsvinsten (baserad på rullande tolvmånaders basis). I genomsnitt värderas aktierna på Stockholmsbörsen nu till runt 15 gånger årsvinsten. 
Värderingen av Fingerprint är ett "skämt", enligt Johan Carlström som är bolagets största enskilda ägare med över 20 procent av aktierna. Han konstaterar också i sin tweet att "And NO, the growth doesn't stop in 17".
Efter att Johan Carlström twittrat ut sina profetior kring den kommande rapporten reagerade andra twittrare med att det skulle kunna vara insiderinformation. Det avvisar dock Johan Carlström med följande ord:
”Jag säger inget som inte redan är kommunicerat. Problemet är att de flesta inte förstår, ej kan söka & analysera info & inte räkna”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar