FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

torsdag 17 december 2015


Spådommer for 2016

Teknologi

– Bitcoin kursen doblet seg i siste halvdel av 2015, og noteres nå til $450. Jeg spår at kursen går over $1000 i løpet av året, og det baserer jeg på at handelsvolumet har steget jevnt og trutt siden forrige kurshopp. 

I tillegg går det massive investeringer inn i infrastruktur og start-ups i denne sektoren, der tidligere Bank of England direktører og SWIFT folk ansettes i Bitcoinrelaterte virksomheter. EU har bestemt at det ikke skal kreves MVA på Bitcointransaksjoner, og alle finansregulatoriske myndigheter i Europa har nå åpnet for bilateral handel av kryptovaluta. Dette blir året!

– Equity crowdfunding kommer for fullt, og i dag kunne vi lese om SEC som har åpnet for at amerikanske selskaper kan selge aksjer gjennom Bitcoinprotokollen. Sammen med JOBS act, har de nå åpnet for å gjøre emisjoner gjennom sosiale medier til tusenvis av investorer, der eneste bevis på kjøp er en Blockchainkode. 

Dette kommer til å eksplodere, ettersom det gjør hele prosessen for vekstselskaper billigere og bedre!

Fingerprint har bare begynt. I 2016 kommer du til å føle deg gammeldags om du ikke har fingeravtrykksensor på mobilen. Denne bruker du til å låse opp passord, betale for varer osv. Fingerprint Cards AB går i 1000 SEK eller blir kjøpt opp! NEXT Biometrics dobler seg den også, eller blir kjøpt opp. IDEX vil dessverre henge etter!

– Virtual Reality blir lansert på forbrukermarkedet gjennom Oculus Rift, Samsung Gear og et par andre aktører. De første versjonene blir dårlige, og jeg spår at dette IKKE tar av i 2016. Du kommer ikke til å sitte i et virtuelt rom og spille poker med vennene dine det neste året, slik som Mark Zuckerberg vil.

– Voice search og commands tar et kvantesprang, og her ligger norske Dag Kittlaus og Viv Labs helt i front. Dette vil snu opp ned på søkebransjen, og gjøre at Google mister fotfeste. Du kommer til å søke med stemmen din, og dermed ikke se resultatet med annonser på tradisjonell måte. Vi blir mer vant med dette, i året som kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar