FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

tisdag 17 mars 2015

ThinkPad X1 Carbon Ultrabook med fingeravtrycksläsare.

Kompromisslöst tunn

Nya X1 Carbon är planetens lättaste 14" Ultrabook™, från endast 1,3 kg. Och med en tjocklek på endast 17,72 mm är det den tunnaste ThinkPad som någonsin byggts.



Snabbare lagringsupplevelse

Nya X1 Carbon finns nu med Samsung PCIe SSD-alternativ för att ge den bästa lagringsupplevelsen.

Längre batteritid

Nya X1 Carbon levererar **upp till 10,9 timmars batteritid på en enda laddning. Och om det ändå tar slut behöver du inte oroa dig, med RapidCharge-teknik återställs 80 % av batteriladdningen på under en timme.

Finns med 10-punkters multitouchskärm.

En 10-punkters multitouchskärm som finns som tillval förbättrar precisionen och gör peksurfning och markering mer responsiv och exakt.

Fantastisk skärm

Reflexfri WQHD-skärm (2560 x 1440) innebär att texten blir skarpare, bilder ljusare och färger mer exakta. 300 nit med IPS för nästan 180 graders widescreen-visning (pekskärmsalternativet har 270 nit). Dessutom är den smutsavvisande. Finns också med FHD TN (1920x 1080) 300 nit skärm.

I stort sett oförstörbar. Testad enligt militära specifikationer

Nya X1 Carbon är konstruerad i kolfiber av satellitkvalitet och det är den tåligaste ThinkPad som någonsin gjorts. Faktum är att vi genomför nästan ett dussin separata test enligt militära specifikationer, under extrema förhållanden med damm, vibrationer, värme, kyla, höjd, vatten, fukt, solstrålning och svamp, så att du kan skratta åt spill, fall, värmeexponering eller annat som livet ställer till med.

Säkerhet i företagsklass

Nya X1 Carbon finns med fingeravtrycksläsare så att du kan använda biometrisk inloggning, du loggar in med en fingerrörelse. Intels säkerhetsfunktioner samt vPro-alternativ ökar skyddet och förenklar administrationen vid uppgraderingar. Trusted Platform Module (TPM)-chip krypterar din viktiga information ytterligare. Dessutom finns ThinkEngine, ett unikt chip för systemadministration som övervakar 33 sensorer samtidigt och levererar förbättrad temperatur- och energieffektivitet, upp till 30-dagars viloläge, snabbare återstarter, förbättrad säkerhet och skydd mot ändringar.

Patenterat sval: Revolutionerande temperaturteknik

Trots sin ultratunna design håller sig X1 Carbon svalare än någonsin. Faktum är att våra patenterade fläktblad ger samma kyla och tysta prestanda som du kan förvänta dig från en ThinkPad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar