FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

tisdag 3 februari 2015

Huawei lanserar toppmodell 15 april.

Huawei har meddelat att de tänker lansera sitt kommande flaggskepp, Ascend P8, på en presskonferens i London den 15 April. Det innebär att den inte kommer att visas upp på Mobile World-mässan i början av mars.
Huawei säger sig ha valt Europa för lanseringen framför USA eller Kina för att deras modeller i P-serien, som präglas av snygg, tunn design kombinerad med prestanda, är populärast i Europa.

Förhandsuppgifterna kring Ascend P8 talar om en 5,2-tumsskärm med upplösningen 1920 x 1080 pixel, ett Kirin 930-chipset, 3 GB RAM, en 13-megapixelkamera med optisk bildstabilisering och ett 2600 mAh-batteri. Tidigare modeller i Huaweis P-serie har vid lansering varit den tunnaste mobilen på marknaden, men Huawei säger denna gång att tunnheten visserligen är ett designinslag i P-serien, men att den inte får komma på bekostnad av andra funktioner.
Huawei håller en presskonferens inför Mobile Word i Barcelona den 1 mars, men där säger man nu att man inte kommer att visa upp några nya mobiler, utan endast "wearables", det vill säga klockor eller sportarmband, eller kanske glasögon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar