FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

tisdag 30 augusti 2016

Derfor stiger FPC i dagens europæiske handel


Sidste års kometaktie, Fingerprint Cards, steg i dagens handel med 8,03 pct. kun overgået af den italienske bank Unicredit, der sneg sig forbi med 8,04 pct. blandt de mest omsatte europæiske aktier i det europæiske indeks Stoxx 600.


Fingerprint Cards lukkede i kurs 113 svenske kroner.

Men hvorfor stiger Fingerprint Cards, vil nogen sikkert gerne vide?

Det gør den primært på baggrund af en workshop, som den svenske bank SEB har afholdt i dag. 

Her var Fingerprint Cards en af flere svenske virksomheder, der deltog på workshoppen for institutionelle investorer, der ifølge svenske SIX News skulle diskutere global industri og sektor samt globale teknologiske trends.

Succesfuldt selskab

Selvom SEB ikke dækker Fingerprint Cards, har banken forud for workshoppen i et markedsbrev fra SEB Active Trading udtalt sig positivt om selskabet, bl.a. ved at kalde Fingerprint Cards ”Sveriges mest succesfulde selskab på kort tid”.

SEB forventer ifølge SIX News, at Fingerprint Cards vil se en indtægtsvækst på 169 pct. i 2016 og en resultatforbedring på lidt over 200 pct. 

”På trods af denne fantastiske udvikling forventes en forbedring af driftsresultatet kun at nå 8 pct. mellem 2016-2018,” skriver SEB yderligere ifølge SIX News.

De øvrige svenske selskaber på dagens workshop var Sandvik, Atlas Copco, Vovlo, Trelleborg Assa Abloy, SKF, Hexagon og Arcam.

Blandt de analytikere, der dækker Fingerprint Cards, har to en købsanbefaling med henholdsvis 125 og 170 som kursmål, mens en analytiker anbefaler "hold", og tre siger "sælg", hvor ABG Sundal Collier sætter det laveste kursmål på 40.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar