FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

onsdag 2 september 2015

Pressmeddelande 150902 ang FPC1145 i Nextbits smartphone Robin

Igår lanserade Nextbit, ett San Francisco baserat start-up bolag som utvecklar nydanande användarupplevelser, sin "Cloud first, design forward" Android Smartphone Robin*. Nextbit leds av Tim Moss, tidigare med ledande position på Google, och är finansierade av Google Ventures och Accel partners. 

Jörgen Lantto, VD på FPC, kommenterar: "Nextbit är en smartphonetillverkare med höga ambitioner och en intressant affärsmodell och vi är stolta över att Nextbit valde FPC1145 till Robin, deras första smartphone. FPC1145 stödjer 360 graders fingerrotation, snabb svarstid och industriledande 3D bildkvalitet."
Tim Moss, VD på Nextbit, kommenterar: "I vår strävan att erbjuda konsumenten den ultimata användarupplevelsen för Robin, är för oss en touchsensor en obligatorisk del av vår smartphone. FPC1145 gör det möjligt att integrera fingeravtryckssensorn i strömbrytaren, vilket bibehåller vår industridesign utan knappar på framsidan. Vi är glada över att kunna erbjuda en ledande användarupplevelse för säker verifiering med hjälp av FPC1145".
För mer information kontakta:
Jörgen Lantto VD Fingerprint Cards AB (publ), 031-60 78 20, investrel@fingerprints.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar